Einde van het tijdperk email?

By February 12, 2007 Blog

Al enige maanden heb ik mijn TV bij het vuil staan. Complete Waste Of Time (CWOT), verslavend en alle programma’s die ik eventueel zou willen zien kan ik zien via Uitzendinggemist. Ik hoorde afgelopen week ook dat steeds meer van mijn collega-jongeren daar hetzelfde over denken en hun TV weg doen.

Via Gijs las ik de volgende stap (net nu ik mijn USB breedbandmodem heb en de MDA Vario II onderweg is):

Hallo vriendjes, vriendinnetjes, familie en relaties!

Ik ben bekeerd en heb het licht gezien betreffende het fenomeen “mail”! Nadat ik mij jarenlang heb bezig gehouden met deze vorm van communicatie ben ik eigenlijk tot de conclusie gekomen dat het vooral inefficient, onzinnig
en tijdrovend is. Het spamgehalte is mij te hoog, zeg maar.

Veel liever zet ik mijn contact met jullie voort aan de telefoon of in de kroeg, onder het genot van een alcoholische versnappering. Dit is dus hoop ik, niet het einde, maar het begin van een spiksplinternieuwe revolutionaire vorm van communicatie. Vanaf vandaag zit ‘ZWAAR’ niet meer op het net, maar weer in de ether!

Ik groet jullie allen!
Marco

Wat een schitterend gebaar … wie volgt?

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.