Keynote Presentation Hof van Saksen Eindejaars Event

Gewoon mooie herinneringen maken

Hof van Saksen streeft er naar het meest bijzondere resort van Europa te worden. En misschien is het dat al – met een enorm gedreven team wordt alles uit de kast gehaald om het de kinderen en hun ouders naar de zin te maken. Met mijn gezin is er in ieder geval geen twijfel: al voor het vierde jaar op rij gaan we deze zomer naar Hof van Saksen. Dus toen ik werd gevraagd om op hun jaarlijkse eindejaarsevent te spreken, had ik geen seconde van twijfel.

Box with hearts
Location

Nooitgedacht, The Netherlands.

Conference
Hof van Saksen

Hof van Saksen Eindejaars Event

Speaker rating

n/a

Hof van Saksen
Roland Rozenbroek
About the conference

Hof van Saksen

Hof van Saksen wil het meest bijzondere resort van Europa worden. Zoals ze zelf zeggen: “De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.”

Op het eindejaars event is het voor alle medewerkers terug kijken op een succesvol 2019 en vooruitkijken naar 2020: wat kunnen we nog beter doen?

My session

Over hoe het je als merk ergens ook maar iets moet kunnen schelen wat mensen van je vinden.

We zeggen allemaal wel dat we de klant centraal stellen… maar dóén we dat ook? Met digitaal service verlenen lijkt het probleem alleen maar groter geworden: meer kanalen, meer verwachtingen, meer vragen, meer technische uitdagingen. En daarmee verliezen we de kern uit het oog: give a sh*t om je klanten.

Binnen een organisatie als Hof van Saksen is het dan de vraag: we weten dit, maar hoe kunnen we het nog beter doen? In mijn presentatie probeer ik een aantal richtingen, gedachten en ideeen te geven om nog meer voor klanten te doen.

Some cases highlighted in my presentation

I almost died, this is what I learned.

The story how my near death taught me about creating memories worth sharing.

Random acts of kindness

How some little acts of kindness changed the way I look at advertising campaigns.

How surprise travel works

The remarkable story of srprs.me, where customers are treated as friends.

How housekeeping makes the difference

The remarkable story of how fluffy toys made one housekeeping lady the best housekeeping lady in the world.

Looking for a keynote speaker?

Or just someone who can do a decent Mexican Wave?