Keynote Presentation Emerce Engage

Give. A. Sh*t.

Customer experience en customer service liggen me nauw aan het hart. Of liever: of je als mens al dan niet lekker behandeld wordt door de partij waar je je geld aan geeft. Want laten we vooral ons niet laten afleiden door moeilijke termen, begrippen en technologische spiegeltjes en kraaltjes. Hoe zorgen we er voor dat we mensen gewoon goed helpen?

Box with hearts
Location

Amsterdam, The Netherlands.

Conference
Emerce logo

Emerce Engage

Speaker rating

n/a

Emerce engage audience
Interview with CRO.Cafe
About the conference

Emerce Engage.

Wat een feestje. Een grote groep customer experience experts en digitale denkers bij elkaar. In een ruimte. Met sprekers van Energydirect, KLM, HEMA, de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond en een van mijn favorietste sprekers, Boris Nihom.

Zoals de website van het congres vermeldt: Engage: de jaarlijkse update met de beste strategieën voor organisaties met grote klantenbestanden. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web staat centraal, ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens. Met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende conversie en loyaliteit.

En daar mocht ik dus ook over praten.

My session

Over hoe het je als merk ergens ook maar iets moet kunnen schelen wat mensen van je vinden.

We zeggen allemaal wel dat we de klant centraal stellen… maar dóén we dat ook? Met digitaal service verlenen lijkt het probleem alleen maar groter geworden: meer kanalen, meer verwachtingen, meer vragen, meer technische uitdagingen. En daarmee verliezen we de kern uit het oog: give a sh*t om je klanten.

Als keynote net na de lunch was het vooral zaak het fundament te leggen voor het tweede deel van de dag. Het starten van gedachten richtingen, het introduceren van een aantal andere sprekers … afijn, zie de slides.

Some cases highlighted in my presentation

I almost died, this is what I learned.

The story how my near death taught me about creating memories worth sharing.

Random acts of kindness

How some little acts of kindness changed the way I look at advertising campaigns.

How surprise travel works

The remarkable story of srprs.me, where customers are treated as friends.

How housekeeping makes the difference

The remarkable story of how fluffy toys made one housekeeping lady the best housekeeping lady in the world.

The Mexican Wave

Three … Two … One … GO!

For a couple of years now, I have been doing a Mexican Wave at the starting point of many of my talks, all over the world. Here as well.

More on the WaveOther Mexican Waves

Looking for a keynote speaker?

Or just someone who can do a decent Mexican Wave?