Googlewatte?

google

Onder de 180 deelnemers aan de Nationale Marketing Strijd werd een ‘onderzoek‘ gehouden: ‘Slechts 25 studenten houden een eigen weblog bij en 17 maken gebruik van een RSS Reader om het laatste nieuws via ‘feeds’ binnen te halen.‘.

Maar de case die door een veertigtal marketingtalenten gedurende de Nationale Marketing Strijd bij Google werd gedaan liet een veel onrustbarender beeld zien. Hyves is bij alle studenten wel zo’n beetje bekend, net als GMail en Google Earth, maar Google Talk en Google Local bleken volledig onbekend en zelfs Blogger kwam sommigen maar vaag bekend voor. Om over Orkut nog maar te zwijgen.

Onbekend met RSS, onbekend met blogs, onbekend met de activiteiten van Google … en een marketingtalent. Dat belooft wat voor de toekomst.

*Zucht* …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like