Studenten vechten om marketingtitels

Er wordt de komende tijd flink wat uitgevochten onder marketingstudenten. Afgelopen week was de Marketing Information Battle in Eindhoven (waar ik samen met Ralph Ruyters, Paul Derks en de heren van Crystal Advice volledig in de pan werd gehakt en genoegen moest nemen met de titel ‘meest creatieve marketingconcept’). Komende tijd komen echter de titels die er toe doen:

  • Nationale Marketing Strijd (NMS): 5 en 6 maart is de finale van dit brede, door de Marketing Associatie Nederland georganiseerde, studenten marketing event. Zoals ik al in mijn testimonial op de site van de NMS schreef Een van de hoogtepunten van mijn marketingjaar. Met 179 andere marketingtalenten in een knock-out competitie met uitdagende cases bewijzen wat je waard bent. Geweldig om mooie bedrijven te leren kennen, andere marketingminnende medemensen te ontmoeten en de suffe boeken eens in de praktijk te brengen. Meedoen belangrijker dan winnen? Onzin. Ik wil na vijf heilloze deelnames eindelijk wel eens met de hoofdprijs naar huis.. Inschrijven kan nog tot 28 december. En geef mij even als referentie op 😉
  • Dag van het Interactief Talent (D.I.T.): 8 maart is de finale tijdens de SpinAwards voor de 8 teams met het beste concept voor een campagne rondom SOA’s. VEA organiseert deze dag in samenwerking met Generation Next, Plan9, IIZT en de SpinAwards. Ik doe samen met Arjan in ‘t Veld een gooi naar de winst.

Ik schreef al eerder enige tips ‘n tricks voor cases (voor wat ze waard zijn, ik won per slot nog nooit een casecompetitie).

Uit de oude doos overigens de openingsvideo van de M.A.N.-dag 2004 (nu Nationale Marketing Strijd).

Voor meer video’s van de M.A.N.-dag 2004, bekijk mijn YouTube profiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like