Golfmarketing

Jelmer de Jong (marketingtalentje alert) is Teeup Golfmarketing begonnen, een marketingbureau dat zich richt op “de marketingmogelijkheden in de golfbranche. Denk hierbij aan het ondersteunen van golfprofessionals (playing en teaching) op het gebied van presentatie (personal branding) en op het gebied van strategie. Daarnaast versterk Teeup golfbanen en golfclubs bij hun marketingbeleid in advies en uitvoering.” Er wordt geblogd en er wordt gedaan aan branding en events.

Ik hoorde al eerder van Hans-Willem Dicke van Sportstrategie en zijn Robeco Neary. Goed te zien dat er creatief en volwassen wordt nagedacht over relevante invullingen van marketing binnen sport en dan in dit concrete geval golf. Dit vraagt natuurlijk om handvalmarketing, hordenlopenmarketing, grindbakmarketing, steeple-chase-marketing, dammarketing, biathlonmarketing enzovoorts enzovoorts …

Zonder dollen: Jelmer, heel veel succes met je geweldige intiatief.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Boondoggle Amsterdam
Yes! I want to learn more

Culture: 25 things about Boondoggle Amsterdam

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…