Ouwe lullen op CMC Nieuwjaarsborrel 2007

Gisteren was de CMC Nieuwjaarsborrel in het Krasnapolsky en de uitreiking van de Cocq d’Honneur (o.a. voor Stephan Fellinger, gefeliciteerd!) en de Jonge Haan (een verlaat verjaardagscadeau voor Raymond Spanjar van Hyves, gefeliciteerd en beterschap!). Schrijnend was het aantal communicatie-bobo’s en reclamemensen (heel veel) ten opzichte van het aantal jonge talenten en interactievelingen (heel weinig). Er werd treffend opgemerkt dat het nog wel eens tien jaar kon duren voordat dit in evenwicht is, voordat de oude garde met pensioen is en er ruimte is voor meer interactive.

Desalniettemin was de setting van het Krasnapolsky fantastisch voor de eredivisie van het netwerken. Boeiend was met name ook wat Gijs wist te vertellen over de plannen van Hyves. Dat belooft erg veel.

Crowdpleaser was echter toch wel Photonic, dat met een stel fotografen rondliep met schermen op hun rug, waarop je de preview van de foto’s gelijk kon zien. Daarnaast kon je deze foto’s even later direct laten afdrukken via de aanwezige fotoprinter. Hartstikke leuk natuurlijk, goed initiatief.

Aline en Elske, dank voor de organisatie en Rupert, Gijs, Stephan, Jeroen, Ruud en Frans, erg goed jullie allemaal weer te zien!

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Dik
Yes! I want to learn more

Don’t know Dik, but I digg it!

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″…