Dossier Heineken (1)

In verband met de aankomende Nationale Marketing Strijd waar ik het in een Heineken-case met een heus dreamteam mag opnemen tegen geduchte competitie, de komende tijd wat meer biermarkt en bier gerelateerde posts in het Dossier Heineken. En dat nu ik net weer gestopt ben met drinken …

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vanavond twitterborrel Tilburg

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…