IPAN Launch Event 2007

Foto: IPANBoris Veldhuijzen van Zanten

Gisteren stond ik voor Blogads op het IPAN Launch Event, een initiatief van het IPAN om jonge startende al-dan-niet-Web2.0-achtige internetinitiatieven te tonen aan een breed geïnteresseerd publiek van journalisten tot investeerders en ondernemers tot studenten. Een geweldig initiatief om starters de kans te geven zichzelf te presenteren, te netwerken en vooral ook veel tips op te doen.

De pitchende concepten waren Fleck (de tweede functionele laag over het internet), Swoot (gepimpte browservensters), T-signers (t-shirts designen en bestellen), Zygomatics (internetuitgeverij), Start 1-2 (online vergelijkingssite), Tomap (plaatsen van informatie op Google Maps), Rasasa, Ted/Snackbar, Sync, Butterfly, YelloYello (Gouden Gids killer), Original Signal / Stillpoint (alternatief voor RSS), 14dayz (tijdregistratie voor teams) en Leadz (veiling van opdrachten). Daarnaast waren er nog een hoop andere startende intiatieven aanwezig als Robert Gaal‘s Wakoopa.
Voor de jury (Johan van Mil, Han Gerrits en Boris Veldhuijzen van Zanten) was echter overduidelijk YelloYello als winnaar van de avond.

Meer op:
– BlueAce: projects du jour
– Flickr: Foto’s IPAN Launch Event
– IDG: Internet is weer echt hip
– Sprout: internetondernemers vol hoop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like