Aderlating voor GSUS: marketing dreamteam begint JamJam

Een behoorlijke aderlating voor GSUS, dat dit jaar nog de NIMA Marketing jaarprijs wist te winnen (al dan niet terecht): het marketing team begint voor zichzelf onder de naam JamJam (overigens niet te verwarren met JamJam).

Het gaat om Auke van Van Alberda (retail marketing; die erg accuraat en netjes op mijn post over GSUS en de NIMA Marketing Jaarprijs wist te reageren), Jelleke Cremers (marketing communicatie & PR) en Martijn Vermin (experience marketing). Op het eerste gezicht een erg leuke combinatie van disciplines en gezien het track-record van GSUS en de blijvende indruk die Auke achterliet, heb ik alle vertrouwen in dat we JamJam snel met leuke campagnes zien terugkomen. Of zoals Jelleke het mooi weet te verwoorden in het persbericht: “Door de ervaring bij het controversieele gsus –vorig jaar bekroond met de Nima marketing jaarprijs- is JAMJAM als geen ander gewend om buiten de gebaande paden te denken. Aandacht wordt volgens het bureau vooral gecree?erd door geloofwaardigheid, creativiteit en inzet van de juiste middelen. Niet door de hoogte van het budget. Voor JAMJAM geen traditionele massacampagnes, maar concrete, creatieve ideeen afgevuurd op de smaakmakers van de doelgroep. “

Momenteel werkt JamJam aan de introductiecampagne voor de Aziatische sportgigant Li-Ning, die april dit jaar de Nederlandse markt betreedt. Daarnaast verzorgt het kersverse bureau de PR voor Vice Magazine.

Auke, Jelleke en Martijn: heel erg veel succes met al het moois de komende periode!

Zie ook Adfoblog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like