Mobiele Mania: Mobile Mondays en meer

Mobile MondayRaimo van der Klein komt met het intitiatief tot de Mobile Monday; elke eerste maandag van de maand een spreker met een borrel om te praten over nieuwe ontwikkelingen binnen de mobiele industrie en met name ook de praktische invulling daarvan in de marketingmix. De eerste meeting is 4 juni aanstaande (zie ook de website).

Meer en meer zien we kekke toepassingen verschijnen op de mobiele telefoons en wordt mobiel werken voor zakelijk (zie vanzelfsprekend ook mobielbreedband.nl) en prive steeds belangrijker. Via Raimo ook onderstaande presentatie over de huidige staat van het mobiele web:

Dus: elke maandag van de maand, vanaf 4 juni aanstaande: Mobile Monday in Amsterdam.

1 comment
  1. Bij mobile denk ik nog steeds vooral aan de telefoon. Een van de belangrijkste potentiele markten mag dan vergeten worden: mobile & finance. Nu alleen nog bedragen tot 1,50 afrekenen (SMS max), maar heel snel zal dit groter worden. De mobiel is de pinpas/creditcard van de toekomst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like