"Ready for action" winnaar Mitt Romney crowdsourcing contest


Erg Amerikaans, maar wel bijzonder strak en winnaar van de “Create Your Own Ad!” competitie van Amerikaanse presidentskandidaat Mitt Romney (vergeet ook niet dit item van The Daily Show with Jon Stewart te kijken), bovenstaande creatie van Ryan Whitaker, een 23 jarige student (lees ook de positieve comments van o.a. TechRepublican en Patrick Ruffini).

1 comment
  1. Hi Polle,

    Een grappig weetje bij je bericht is dat Crowdsourcing ook tégen Romney gebruikt wordt. Een site van de democrats heeft al zijn lezers opgeroepen om te spitten in de financiele gegevens van Romney om daar obscuriteiten in te vinden (Mitt is erg rijk).

    Ik heb er hier over geblogd: http://www.crowdsourcingdirectory.com/?p=58

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like