Duct-tape marketing (1)

Middels duct-tape marketing (vernoemd naar de legendarische) wil ik creatieve, simpele marketingcampagnes pitchen.

Door Rob Rijkhoek werd ik een tijd geleden uitgenodigd voor de Young Founders, een club jonge ondernemers die eens in de 2-3 maanden bij elkaar komt om van elkaar te leren. Erg nuttig en stuk voor stuk zijn Bram, Sander, Martijn, Rob en Dick moordkerels.

Voor onze nieuwe bijeenkomst maakte Rob gebruik van een Powerpoint die hij naar iedereen stuurde en uiteindelijk doorclickte naar een bericht op zijn site met daarin een oproep allemaal je “succesverhaal” als ondernemer toe te lichten en een quiz te doen.

Natuurlijk, allemaal niet nieuw en eerder gedaan, maar goed te zien hoe een kleine ondernemer met minimale middelen dezelfde trucs toepast als bijvoorbeeld ABN Amro met haar Elevator Pitch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like