Strijdend ten onder …

pinup2

Komende twee dagen Nationale Marketing Strijd, het jaarlijkse gesponsorde uitje voor de marketingminnende student. Twee dagen keiharde strijd, cases, bedrijven en vooral erg veel oude bekenden, nieuwe contacten en lol. Donderdag zijn we terug, hopelijk met de hoofdprijs.

Als ik terugben een verslag van Bakas’ Megatrends Europe. Écht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Social Networking 2.0

Nu werkelijk iedereen aan het social networken is geslagen, is het interessant te kijken wat al deze nieuwe online-vrienden ons hebben gebracht en waar ze ons gaan brengen. Niet nog meer varianten om je profiel te pimpen, maar open source initiatieven: de toekomst van Social Networking. De basis is simpel. Bied een website waarop bezoekers een profiel kunnen aanmaken en zorg dat de gebruikers van de verschillende profielen elkaar kunnen toevoegen aan een vriendenlijst. Helemaal leuk wordt het natuurlijk als de gebruikers hun profiel kunnen pimpen (of: personaliseren in niet-hype taal), al dan niet door middel van foto’s en video’s, en berichtjes bij elkaar kunnen achterlaten. Hartstikke interessant om extra functies aan te hangen. Alumni-verenigingen, studieverenigingen, werkgevers, fans en gelijkgestemden vinden elkaar steeds eenvoudiger in onder het netwerk hangende subgroepen, we kunnen ons profiel steeds mooier pimpen en we kunnen steeds makkerlijker vrienden toevoegen. Maar zit daar de werkelijke innovatie?