21 november: Word-of-Mouth Marketing

(Hopelijk live) bloggend vanaf het seminar “Word-of-Mouth Marketing” van Focus in Hilton Royal Parc Soestduinen te Soestduinen

Met o.a. Peeter Verlegh (Universitair docent Consumentengedrag en Marketingcommunicatie, Rotterdam School of Management), Cor Molenaar (hoogleraar eMarketing Faculteit Bedrijfskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam, directeur adviesbureau eXQuo consultancy), Harmen Treep (Marketing Manager Integrated Devices, Tom Tom), Marco Derksen, Raymond Spanjar en Willem Sodderland (oprichter en directeur, Buzzer) … geen misse lijst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Verkiezingenvoorpret

Op 22 november mag er weer gestemd worden en dat betekent dat de Politieke Marketing boeken en campagnematerialen weer afgestoft worden. Leiden op de kaart (PvdA Leiden), SP's 'Stuur Jan op pad' viral en de cartoon-viral-vete tussen de VVD (met destijds campagneleider Rutte) en de PvdA waren enkele hoogtepunten van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart. Dat belooft wat voor het grote werk: de Tweede Kamer Verkiezingen 2006. Een tussenstand en vooruitblik.

Het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP) geeft inzicht hoe het vroeger ging: bol van schitterende retoriek en aandoenlijke campagneboodschappen. Dat was echter allemaal echter in het vorige millennium, dus dat betekent dat er nu gehyved, geblogd, gevirald, geïdolsd, gepodcast, gemsnd, gegoogled en geweetiknietwat moet worden om de kiezer te bereiken en met name de jongeren te betrekken.