27 september: Marketing met web, TV en mobiel

Nu even live vanaf Euroforum’s “Marketing met web, TV en mobiel” met onder andere Pieter Vijn (Hoogleraar Integrated Marketing communication, Nyenrode Business Universiteit en Directeur, Cross-media Business Consultancy), Marcel Ribbens (Marketingmanager, Unilever Nederland Foods), Lennart Boorsma (Brandmanager, Heineken) en Ricardo van Amerongen (Directeur Verkoop Non-spot, RTL Nederland).

Vanavond een verslag op Marketingfacts!

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Flickr voor marketeers

Een fenomenale hoeveelheid foto's, overzichtelijk geordend door trefwoorden (tags) en samengebracht in groepen. Voeg een vleugje community-building (zie ook de Flickr Events in Nederland) en vrienden-connecties toe en je hebt een van de grootste succesverhalen van Web 2.0, Flickr. Een indrukwekkend model, dat door Luke Wroblewski (van Yahoo!, eigenaar van Flickr) recentelijk overzichtelijk werd uitgewerkt. Na 'Hyves voor marketeers', nu ideeën voor het gebruik van Flickr door marketeers: