Van Speijk prijs

En nog een nieuwe prijs! De Van Speijk Prijs voor innovatie binnen de Communicatiesector. Zowel voor geimplementeerde concepten als voor nieuwe ideeen door starters en studenten. Hmmm … eens kijken of we wat kunnen verzinnen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

De Vlaamse Blogosphere wekelijks in kaart door MetaTale

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…