Blogposts

De kracht van de Postbank … roar …

By 04/12/2006 3 Comments

Studenten worden als onbekende experts graag serieus genomen. Door vrienden, maar zeker ook door het bedrijfsleven. Postbank (ING) heeft dat erg goed begrepen en komt nu met de ‘Studentmarketeer‘-actie, een manier om als student een dag van de week aan de slag te gaan als marketeer bij de Postbank. Goed om talenten te scouten, een hoop CV’s te verzamelen en talenten vast te testen en op te leiden, maar aan de andere kant voor studenten een uitgelezen kans om aan de slag te gaan binnen een van de vetste marketingmachines van Nederland.

Ik roemde ING (dank Irene en Bjørn) en DSM (dank Mark en Danny) al eerder tijdens het Intermediair Arbeidsmarktcongres om hun persoonlijke aanpak, maar hiermee gaat ING naar mijn mening nog een stap verder in de goede richting.

Erg veel succes met het initiatief en hoor graag de resultaten!

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply