Contact


Heb je tips of opmerkingen, vragen of misschien zelfs wel antwoorden, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Ook voor een eventuele samenwerking, presentatie of gewoon een kop koffie of een biertje sta ik altijd open.

Het makkelijkste is om me even te mailen op info@polle.net, te bellen op 06 15436437 of een direct message te sturen op twitter.

Maar je kunt me ook vinden binnen een van de volgende online netwerken:
LinkedIn
Twitter
Jaiku
Delicious
Technorati
Mybloglog (voeg me toe als contact)Op de hoogte blijven van de laatste berichten, reacties, favorieten, presentaties en foto’s op Cafe del Marketing kan zowel via RSS als email. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende RSS feeds en email nieuwsbrieven. Abonneren op een RSS feed kan door de teller aan te klikken, abonneren op de email nieuwsbrief kan door het invullen van je emailadres, gevolgd door het aanklikken van de knop ‘Aanmelden’.

Berichten Alle berichten van Cafe del Marketing

Reacties Alle reacties van Cafe del Marketing

Favorieten Alle favorieten uit mijn Del.icio.us en Google Shared Items

Presentaties Alle presentaties van de Cafe del Marketing Slideshare Slidespace

Foto’s Alle foto’s van de Cafe del Marketing Flickr account

3 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
LEGO minifigure
Yes! I want to learn more

LEGO System in Play, a story how hard times help you focus

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…