Studenten Marketing Manie Online

Adformatie kwam deze week met de Adfostudent nieuwsbrief (via Molblog, vreemd dat Adfoblog niks schrijft … Jeroen?), er wordt al enige tijd geblogd bij Generation Next (met een erg sterk bloggende Pieter van Gils) en het blad van de Marketing Associatie Tilburg (MA-Tilburg) heeft al enige tijd (het overigens afschuwelijk vormgegeven) markethings.net. Daarbij hebben we bloggende studenten als Ralph Ruyters, Frank den Haan, Arjan in ‘t Veld en ondergetekende.

Nu komt het beste studenten marketing blad van Nederland, de Markant van de Marketing Associatie Groningen (MARUG) ook met een eigen site en blog. Op dit moment nog beperkt en karig en weinig aansluitend nog op het blad, maar ik ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen. Hilgo en de rest van het team, erg veel succes!

Het mocht nog wel eens wat worden met dat bloggen en die studenten online.

Nog aanvullingen?

2 comments
  1. Dank voor je commentaar Polle, we zijn inderdaad druk bezig de site up to speed te krijgen. Wat je ziet is de basis. We zullen ons uitgebreide archief van het magazine op de site gaan ontsluiten. Redactie leden zullen speciaal voor de site content en columns gaan aanleveren en in vergelijking met het magazine zullen we komen met verrassende interviews en onderwerpen.

    Daarnaast hebben we als redactie nu ook de mogelijkheid actueel en kort nieuws te brengen via de blog. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een waardevolle toevoeging zal zijn op onze huidige activiteiten binnen de MARUG en hopelijk dat de website in de nabije toekomst een zelfde status zal krijgen als het magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like