Blognomics 2007: Media 2.0 have arrived

De jaarlijkse Nederlandse bloggers meet & greet, Blognomics, wordt gehouden op 10 mei aanstaande tijdens Tine 2007 (zie ook de TINE blog en mijn eerdere posts over het bloggersdiner). Onderwerpen als “Bestaande media integreren nieuwe media in de mediamix”, “Nieuwe media vinden nieuwe business (modellen)”, “Nieuwe ontwikkelingen/stromingen binnen de media” en “De politiek omarmt alle media mogelijkheden” komen aan bod in de presentaties van een indrukwekkende lijst sprekers:

Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar Stef Kolman’s verhaal over Bliin, Peter Olsthoorn’s geweldige kritische en relativerende betogen en ook Paul Molenaar (zeker n.a.v. zijn presentatie over het Nieuwe Uitgeven). Het blijft een geweldige lijst sprekers.

Guido, Krijn gefeliciteerd met zo’n mooie lijst en Krijn, nogmaals dank voor de uitnodiging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like