CMM iPod Event: Podcasting 101


Het College of Multimedia houdt vandaag haar iPod Event, vol workshops rondom de iPod: van podcasting tot iTunes en van een Genius Bar tot andere tips ‘n tricks. Hierboven mijn presentatie voor de podcasting workshop: een korte introductie tot het podcasten (geschiedenis, technologie, umfeld) en daarna eenn verwijzing naar het “live” gedeelte: het maken van een korte podcast.

Het CMM iPod event is nog tot 16:00h aan de Zeeburgerdijk 50 te Amsterdam (route).

3 comments
  1. McLuhan: the medium is the messsage (nieuwe media worden aanvakenlijk altijd ingevuld met de content en op dezelfde wijze als het oude medium). Zo waren de eerste TV uitzendingen praktisch radio met beeld en zo zijn we nu dus aan het prutsen met podcasten 🙂

  2. Was een erg geslaagde dag overigens. Helaas viel de opkomst wat tegen, maar de interesse en het enthousiasme van de mensen die er waren was er niet minder om.
    Guy, Harald, Marlu, Matthijs, dank voor een mooie dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like