Tips voor eventbloggers/conferencebloggers


Polle bloggend/twitterend op e.day. Foto door Henk-Jan Winkeldermaat, High Profile

Bruno Guissiani en Ethan Zuckermann komen met tips voor conferencebloggers (eventbloggers). In een kek vormgegeven format geven ze een aantal basistips over hoe je makkelijk en snel tijdens events kunt bloggen. In veel gevallen zijn de tips ook om te buigen naar microbloggen (Jaiku, Twitter), audiobloggen of videobloggen.

Wat mij betreft een standaardwerk voor eventbloggers en met name ook eventorganisatoren (zie ook mijn eerdere posts over de waarde van events: “e.day 2007: omdat de kroeg nog dicht was en Biz Stone er echt was” en “Live supporteren en verslag geven op sport events via Twitter: de SkyRadioRun“).

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Blogocosa brengt de Spaanse Blogosphere in kaart

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…