Januari wordt de maand van Hyves 2.0

Nu de groeistuipen redelijk onder controle zijn en het team op vrijwel volle oorlogssterkste is, wordt achter de schermen bij Hyves heel erg hard gewerkt aan een aantal grote veranderingen. Januari 2008 wordt de grote maand.

Allereerst gaat op 2 januari een update van de Hyves inbox live (zie ook het bovenstaande filmpje). Niet alleen worden de verschillende notificaties en berichten gesplitst, ook wordt het geheel herbouwd in AJAX, wat met name de ‘feel’ van het geheel wat prettiger maakt (overigens volledig in de trend dat een social netwerk het centrum wordt van alle communicatie). Dit is overigens pas het begin van verdere aanpassingen aan het platform (waarover hopelijk snel meer).

Verder gaat halverwege die maand de API live (helaas werd de deadline van 19 december niet gehaald). Ondertussen zijn al heel veel partijen bezig met het ontwikkelen van de meest coole applicaties op basis van de API. Niet alleen losse developers als de onvolprezen Roeland P, maar ook veel externe partijen waarvan de namen her en der op Twitter en op Hyves opduiken.

7 comments
 1. Helaas heb ik na roelandp geen apps meer gezien.
  Zijn er al meer werkende apps die gebruik maken van de hyves api?

 2. mm, daar was ik al bang voor.
  Theoretisch zou veel ontwikkelen en veel praten moeten leiden to veel toepassingen…………

 3. Hey Polle,

  Kom net van Hyves HQ vandaan. Dat er veel te gebeuren staat in 2008 lijkt me duidelijk, maar of januari DE maand wordt vraag ik me af. Een aantal gasten van het manegement zijn in ieder geval op vakantie.
  Ik gok op februari

 4. @Patrick Thanx voor de update! Begreep dat er een aantal grote releases staan voor januari en dat er daarna weer in april/mei nieuws komt … maar blijft altijd koffiedik kijken met die jongens 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like