Blogposts

Januari wordt de maand van Hyves 2.0

By 22/12/2007 7 Comments

Nu de groeistuipen redelijk onder controle zijn en het team op vrijwel volle oorlogssterkste is, wordt achter de schermen bij Hyves heel erg hard gewerkt aan een aantal grote veranderingen. Januari 2008 wordt de grote maand.

Allereerst gaat op 2 januari een update van de Hyves inbox live (zie ook het bovenstaande filmpje). Niet alleen worden de verschillende notificaties en berichten gesplitst, ook wordt het geheel herbouwd in AJAX, wat met name de ‘feel’ van het geheel wat prettiger maakt (overigens volledig in de trend dat een social netwerk het centrum wordt van alle communicatie). Dit is overigens pas het begin van verdere aanpassingen aan het platform (waarover hopelijk snel meer).

Verder gaat halverwege die maand de API live (helaas werd de deadline van 19 december niet gehaald). Ondertussen zijn al heel veel partijen bezig met het ontwikkelen van de meest coole applicaties op basis van de API. Niet alleen losse developers als de onvolprezen Roeland P, maar ook veel externe partijen waarvan de namen her en der op Twitter en op Hyves opduiken.

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply