Favorites

Inspiratie: Pizzaboer en Koffiemeisje 2.0

By 22/01/2008 One Comment


Als het om eten en drinken gaat ben ik nogal lui aangelegd. Het allerliefst zou ik twitterbots willen als @pizzaboer en @koffiemeisje die na een tweet als ‘@pizzaboer salami‘ op basis van mijn profiel en locatie op dat moment (waar en wanneer dan ook) pizza komt brengen. Idem natuurlijk voor ‘@koffiemeisje espresso doppio‘.

Maar het is ook mooi dromen van de applicatie zoals hierboven. Genoco ontwikkelde een concept iPhone/iPod Touch applicatie, genaamd QuickOrder, waarmee gebruikers van te voren hun bestelling bij Starbucks kunnen doorgeven, zodat ze niet meer in de rij hoeven te wachten. Een op Shotcode gebaseerd betalingssysteem doet de rest (via InFeite).

Join the discussion One Comment

  • Jonathan Marks says:

    Brilliant. Wish it would also work on the iPod Touch. Wifi on this device is fantastic. But then just making a special barcode on the screen is also a simple way to jump the queue. Hope it beccomes a reality.

Leave a Reply