Inspiratie: Pizzaboer en Koffiemeisje 2.0


Als het om eten en drinken gaat ben ik nogal lui aangelegd. Het allerliefst zou ik twitterbots willen als @pizzaboer en @koffiemeisje die na een tweet als ‘@pizzaboer salami‘ op basis van mijn profiel en locatie op dat moment (waar en wanneer dan ook) pizza komt brengen. Idem natuurlijk voor ‘@koffiemeisje espresso doppio‘.

Maar het is ook mooi dromen van de applicatie zoals hierboven. Genoco ontwikkelde een concept iPhone/iPod Touch applicatie, genaamd QuickOrder, waarmee gebruikers van te voren hun bestelling bij Starbucks kunnen doorgeven, zodat ze niet meer in de rij hoeven te wachten. Een op Shotcode gebaseerd betalingssysteem doet de rest (via InFeite).

1 comment
  1. Brilliant. Wish it would also work on the iPod Touch. Wifi on this device is fantastic. But then just making a special barcode on the screen is also a simple way to jump the queue. Hope it beccomes a reality.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Inspiratie: Yes We Can

Een Think-Different-achtige boodschap met een Just-do-it-achtige pay-off, gebaseerd op een I-have-a-dream-achtige speech van Obama, “user generated” (Will.I.Am claimt…