Digital Hollywood

Yme Bosma (dezelfde) mocht op uitnodiging naar Digital Hollywood (lucky bastard) en schreef een mooi verslag. Interessant inhoudelijk, maar ook qua inzicht in de cultuur:

Geen powerpoints, alleen discussie. Geen lunch, alleen maar netwerken. Veel gestaar naar badges, veel korte kennismakingen. Deze Amerikanen hebben een handige vaardigheid ontwikkeld om in twee vragen te begrijpen of ze iets aan je kunnen hebben. Zo niet dan lopen ze verder. “Nothing personal.”

Met de quickies probeer ik wat kortere, grappige, opzienbarende of zelfs soms relevante berichten te plaatsen, vaak direct overgenomen van andere blogs. Helaas heb ik niet altijd de (priori)tijd of zin om langere en diepere posts te schrijven.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Boondoggle Amsterdam
Yes! I want to learn more

Culture: 25 things about Boondoggle Amsterdam

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…