Training Marketingbesturen

Op dit moment ben ik druk om samen met een drietal totaal verschillende, maar even creatieve bedrijven een event op te zetten voor nationale (studenten) marketing/communicatiebesturen. Doel is te kijken of we de kwaliteit van marketing en communicatiebesturen in het algemeen naar een hoger plan kunnen tillen en of we gezamenlijk een aantal dingen kunnen oppakken, zoals er nu in Nijmegen sinds kort wordt samengewerkt door Babylon, Mycelium, Synergy en NIMA students.
We spelen met een aantal concepten, waaronder een trainingstraject dat gedurende een half jaar een aantal bijeenkomsten biedt. Er is een legio aan mogelijkheden: commerciële trainingen, persoonlijke vaardigheden, teambuilding of misschien wel speciale bijeenkomsten als ontbijtbrainstormsessies of wel een strijd tussen de verschillende besturen?

Graag hoor ik jullie input. Interesse? Wat moet er gebeuren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like