Fifi & The Flowertots

fifi
Fifi & The Flowertots … na de Teletubbies en Bob de Bouwer krijgen we binnenkort weer een nieuwe show die ontwikkeld is om een cultstatus te bereiken onder studenten voor kinderen, ontwikkeld door de bedenker van Bob de Bouwer. Een soort van bloemenfiguurtjes die in theepotten en andere pittoreske huisjes wonen tussen het gras en de bomen en flink veel muziek maken. Dat zal wel weer een succes worden dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Studenten marketing kalender

Dit weekend is de Studenten Marketing Kalender gelanceerd, een initiatief van NIMA Students, de studentengroepering binnen het NIMA, om alle interessante marketingevents voor studenten te bundelen.

Een studenten marketing kalender? Natuurlijk bestaat PIM's marketingkalender.nl en maakte Frank ooit een veelbelovend begin, maar een equivalent voor marketingminnende studenten was er tot op heden niet.
De kalender biedt de mogelijkheid zelf events toe te voegen, je te abonneren op de webfeed/RSS feed of je te abonneren via email.

Deze week was er overigens meer nieuws binnen de studenten marketing wereld, met de lancering van Generation Next, een platform voor interactieve marketing talenten.