Hyundai zet mensen niet aan het denken met ThinkAboutIt.com


The logo is there to tell you what the car is, not who you are” en “If you had the technology to save 10.000 lives, would you hesitate to use it?“, twee van de lines die Hyundai gebruikt in z’n nieuwe campagne (die o.a. wordt gedraaid op TV en als voorfilmpjes op diverse sites). Geniale triggers. Stuk voor stuk prikkelen de lines mijn fantasie en laten ze me nadenken. Genieten!

Totdat ik op de site ThinkAboutIt.com terecht kom. “Think About It. Design. Reliability. Safety.” En vervolgens staat de site vol met Hyundai propaganda.

Het doet me af en toe pijn om mensen te zien missen voor open doel. En dit is typisch zo’n moment. What about … Thinkaboutit.com als een plek om mensen te prikkelen, triggeren en aan het denken te zetten. Volledig Sociaal Verantwoord 2.0. Mensen sturen hun eigen lines in en kunnen makkelijk hun eigen Thinkabout.com video/viral met bijbehorende actiepagina maken. Een keten van ThinkAboutIts a la Nike the Chain. Inspirerende Flickr fotostreams met ThinkAboutIt tag, een ThinkAboutIt-tweet-a-day … verzin het allemaal maar.

Maar niks van dit alles. Hyundai, denk daar maar eens over na.

1 comment
  1. Pingback: Backtrackr
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like