Tevreden klant MarketCircle Daylite

Al bijna een jaar gebruik ik MarketCircle Daylite om mijn afspraken, contacten, notes e.d. bij te houden. De integratie met iCal en AddressBook op mijn Mac kan makkelijker (autosync in plaats van een aantal handelingen die ik nu moet uitvoeren) en ik wil een makkelijke sync met mijn mobiel, maar verder ben ik erg tevreden. Contacten, afspraken en bedrijven zijn makkelijk toe te voegen, te linken aan elkaar en te taggen (!). Totdat er een volledig geïntegreerde online tool verschijnt (waar ik overigens best voor wil betalen, dat doe ik nu ook voor Daylite) blijf ik klant.

Gisteren kreeg ik tot mijn verrassing een mailtje van Gareth Watson

“Hello Polle,
Marketcircle will have a representative in Amsterdam that will be available to answer any questions and provide advice on Thursday afternoon next week (14 December).
We will be at MacCare (http://www.maccare.nl).
The contact details are :
MacCare Apple Computer Service
Van Kinsbergenstraat 41
1057 PL Amsterdam
Telefoon 020 6832138
care@maccare.nl
If you would like to come along we will be available from 12:30 to 19:30, please email if you will like to talk to us in advance.
Regards.
Gareth Watson”

Erg prettig, netjes en attent. Voor een Amerikaanse partij met een beperkt aantal Europese klanten is het weinig rendabel veel in Europa te zijn. Dat verwacht ik als klant ook niet. Des te prettiger is het wanneer ze wel in Amsterdam zijn ze me uitnodigen.
Gareth, bedankt en tot donderdag!

3 comments
  1. Hoi!
    Een reactie op een oud berichtje: ik werk al vanaf het begin met Daylite, circa 3 jaar denk ik. Weet je toevallig waar er binnenkort weer een workshop gehouden wordt? Ik heb een paar prangende vragen. En jij? Ben jij redelijk op de hoogte van dit programma? Let me know! Marlies

  2. hallo, ik werk sinds een maand met daylite waanzinnig programma.
    Maar weet iemand of er ook een vertaling op komst is?

    Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like