Vacature: Free for One Experience Marketing

Durf jij de grootste marketing trend meetbaar te maken?

Bedrijfsprofiel

Free for One, gevestigd in Driebergen, is de specialist op het gebied van Experience Marketing ten behoeve van (merkondersteunende) promoties. Free for One ontwikkelt merkbelevenissen specifiek op het gebied van vrijetijdsbesteding van consumenten. Deze zijn het meest intens. Zo worden belevenissen tot echte genietmomenten.

Als specialist werkt Free for One samen met zowel reclamebureaus als finale opdrachtgevers zoals Sara Lee D.E., Unilever, Campina, General Biscuits en GlaxoSmithKline. Voor deze opdrachtgevers worden in de Benelux campagnes ontwikkeld, gericht op consumenten en handelspartners. Meer informatie is te vinden op onze website: www.freeforone.nl

Opdrachtomschrijving

Het project wordt uitgevoerd in opdracht van de nieuwe business unit Knowledge Centre (KC). KC biedt een effectieve en meetbare bijdrage aan de brand experience van onze opdrachtgevers. KC onderscheidt zich door internationale kennis en ervaring van zowel marketing als internettechnologie alsmede ook de meest actuele mogelijkheden en inzichten naar werkzame toepassingen te vertalen.

Free for One is op zoek naar een afstudeerder die in staat is om zowel een real time als on site meetmethodiek te ontwikkelen om de effectiviteit van brand experiences te kunnen beoordelen. Tevens ben je op tactisch niveau medeverantwoordelijk voor evaluaties van lopende campagnes. De gegevens voor je afstudeeropdracht berusten derhalve op praktijk cases.

Profiel van de functie

  • Je bent in de laatste fase van de opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen of Economie, met als richting Marketing Management.
  • Je bent nieuwsgierig ingesteld en hebt een sterk analytisch denkvermogen.
  • Je hebt enige werkervaring opgedaan in een commercieel bedrijf.
  • Je werkt planmatig en gestructureerd.
  • Je hebt een goede beheersing van SPSS.
  • Je bent ondernemend en in staat om zelfstandig vorm te geven aan het project.

Vergoeding

Marktconform

Interesse?

Mail me even, dan koppel ik je aan het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like