Keihard uit de MarCom Top 100

Stond ik vorige maand nog op 97 en wilde ik naar plek 75 of lager, nu sta ik met plaats 117 dik buiten de MarCom Top 100.
Even slikken dus. Er wordt ook op Marketingfacts druk gediscussieerd in de comments (schitterend om te zien ook hoeveel belang er blijkbaar aan wordt gehecht 🙂 ) over de schommelingen. Het lijkt erop dat de tool die Marketingfacts en Onstuimig gebruiken voor het vaststellen van de Pagerank de kern is van de schommelingen. Zo zou mijn pagerank 0 zijn, waar deze her en der 4 is. Dat scheelt een welbekende slok op een beterbekende borrel. En niet alleen bij mijn blog.
Marco, Ralph, succes met de hoe-dan-ook geweldige Marcom Top 100!

2 comments
  1. Hmm helaas hangt de plaats in de top 100 dus niet alleen af van je logs. Mr -talpa- Tromp staat hoger, maar heeft al sinds 17aug niet meer gelogd!

  2. Ik sta op 117, je staat zelfs nog een plaatsje lager. Dat bewijst maar weer hoe het met die pagerank mis gaat. Jij hebt zeker meer bezoekers, reacties en posts dan ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like