Blogger bij lifehacking.nl

Lifehacking.nlNaast over social media schrijf ik de laatste tijd ook steeds meer over Getting Things Done en lifehacking, “een mix tussen time-management, kennis-management en persoonlijke ontwikkeling, met een vleugje web 2.0 en een vleugje MacGyver“, zoals Martijn Aslander dat ooit eens zo mooi omschreef.

Toen Martijn me dan ook afgelopen week benaderde mee te schrijven hoefde ik niet heel erg lang na te denken.

Een eer om tussen lifehacking royalty als Frank Meeuwsen, Erno Hannink, Daan Kortenbach, Annedien Hoen, Sanne Roemen, Martijn Aslander en Taco Oosterkamp te staan om mijn gedachten over lifehacking met hen aan te scherpen. En daarnaast om via het blog Filips Jager, Robbert Zoon, Fanny Koerts en Ronald Meinders te ontmoeten. Tenslotte leuk om eindelijk eens wat samen te doen met Matthijs Roumen en Lykle de Vries.

Verwacht geen dagelijkse, wekelijkse, maar in ieder geval een regelmatige bijdrage 🙂 En ik beloof: het gaat in ieder geval niet ten koste van de posts op Cafe del Marketing/polle.net …

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like