Android Dev Camp en G1 persconferentie live

Een tijd lang ben ik fan geweest van de HTC, ik klungel nu met een Samsung Omnia en ik vind een iPhone geweldig … behalve dat het een fatsoenlijk toetsenbord mist. Ik hoop een beetje op een goede HTC telefoon die mijn Google centric life (GMail, Google Reader, Google Calendar, Google Notes, Google, Google Maps) goed weet te faciliteren. Een eerste stap is de introductie van de G1 en Android in Nederland vandaag.

Samen met Paul Vereijken en Bas van de Haterd (die in de ochtend de G1 persconferentie al live verslaan) doe ik live verslag van Android Dev Camp in Amsterdam.

Vragen? Opmerkingen? Onduidelijkheden? Meer weten? Praat mee via de Coveritlive of via twitter (@polledemaagt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like