iPod's ontwikkeling

Paul van Veenendaal plaatst op Marketingfacts bovenstaande video vanDiscovery Channel, dat in de Verenigde Staten een 45 minuten durende documentaire heeft uitgezonden over het ontstaan en de geschiedenis van de iPod. In het programma wordt beschreven hoe Steve Jobs’ terugkeer naar Apple leidde tot het ontstaan van de iMac en de iPod. Discovery Channel interviewt in het programma diverse mensen die betrokken waren bij de ontwikkeling van de iPod en iTunes en toont historische beelden uit keynote speeches van Steve Jobs.
Lees verder op Marketingfacts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Polymedia gaming

We gaan allemaal gamen. Niet alleen omdat zo'n 75% van de jongeren regelmatig games speelt (Young Mentality), omdat in-game advertising geen drol kost en meer oplevert dan een hoop andere media en omdat iedereen zegt dat dat moet, maar vooral ook omdat we grote groepen consumenten kunnen meenemen in hele nieuwe, andere –al dan niet merkgerelateerde- werelden. Serious Games, het gebruik van games voor toepassingen biedt daarbij bijvoorbeeld aanknopingspunten binnen de gebieden van onderwijs, training, gezondheid en maatschappelijke projecten.

Kunnen we consumenten door games nu al écht meenemen in andere werelden? Mwah ... natuurlijk hebben we al een flink aantal succesverhalen van mega-populaire games en een occasionele Zuid-Koreaan die het leven laat na een 50-urige game-marathon, maar echt structureel contact maken met grote doelgroepen op een uitgebalanceerde wijze gebeurt nog te weinig.
Polymedia concepten, echter, waarin games niet alleen via internet, bord of PSP worden gespeeld, maar via een veelheid aan kanalen écht ingrijpen in het leven van deelnemers bieden veel meer mogelijkheden.