Viral: Self-cleaning Toilet


Geweldige viral van het oorspronkelijk Zwitserse CWS, fabrikant van alles wat met toiletten te maken heeft, of zoals ze zelf zeggen: “Het verbeteren van haar dienstverlening gaat echter nog dagelijks door. Zowel op het gebied van hygiëne in een Washroom omgeving als op het gebied van bijvoorbeeld vuilwering uit gebouwen (schoonloopmat) dan wel via (lucht)verfrissingssystemen, maakt men dagelijks over heel de wereld miljoenen malen gebruik van CWS producten en diensten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

“Hello, I’m a Mac …”

“Hello, I’m a Mac ...” “... and I am a PC.” Het begin van elk van de nieuwe Apple Mac ads is hetzelfde. Twee mannen stellen zich voor als Mac en PC en maken vervolgens een praatje, waaruit vanzelfsprekend blijkt dat de Mac beter/geavanceerder/uitgebreider is dan de PC. Dit alles op de Apple kenmerkende witte achtergrond, die we al kennen sinds de introductie van de fel gekleurde bonbon-iMac’s in 1995.

Viruses, Restarting, Better, iLife, Network en Wall Street Journal (WSJ) zijn de zes nieuwe commercials die gebruikers moeten overtuigen om over te stappen van Windows naar Mac. Dat betekent ook direct het einde van de langlopende Apple Switch campagne, waarin gebruikers vertellen over hun overstap van PC naar Mac. Deze campagne verwierf met name online een cultstatus door de ad met Ellen Feiss, die volgens sommigen stoned in de commercial te zien was. De nieuwe campagne is ‘Get a Mac’ en wordt online neergezet middels een aparte pagina binnen de Apple website. Met 14 redenen om over te stappen, behandeling van vooroordelen over de Mac, de 6 TV ads en een “Which Mac are you” hulpmiddel om een keuze te maken uit de verschillende Macs moeten gebruikers overtuigd worden over te stappen naar de Mac. Vermoedelijk wordt deze campagne verder doorgezet in print, er is nog geen informatie over andere uitingen en eventuele acties of over de vraag of de campagne ook in Europa zal draaien.