GoogleTV voorlopig een hoax


De resultaten van de overname van YouTube door Google beginnen nu ineens hard binnen te stromen. Vorige week was er al een reeks van vernieuwingen, waaronder een nieuwe versie van messaging en de integratie van Google Search. Hopelijk lost dat laatste een deel van de stormvloed aan spam op (zoek bijvoorbeeld eens op Comedy Centrals’ Daily Show en zie de hoeveelheid spam op de onderliggende pagina’s). Deze week hoorden we het nieuws dat Google creativiteit van filmpjes gaat belonen. Rondom dit weekend was niet alleen op YouTube, maar ook op sites als Gizmodo en in de rest van de Blogosphere een hoop rumoer rondom de mogelijke lancering van GoogleTV beta, een makkelijke manier om diverse channels en User Generated Content in je browser te bekijken. Maar helaas, het bleek een hoax en dat laat ons dromen van de nieuwe toepassingen van YouTube die er ongetwijfeld komende weken aan zitten te komen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like