Hyves statistieken op hol?

Hyves Goldmembers hebben het privilege statistieken te kunnen zien van hun Hyves profielen. Helemaal cool natuurlijk om te weten dat 60% van de bezoekers van mijn profiel vrouw is en dat 5% uit Utrecht komt, maar alleraardigst is zeker ook de statistieken van het bezoek op mijn Hyves homepage. Deze laten nogal een aparte grafiek zien.

Nu is het inderdaad zo dat ik rond begin februari een piek had in verband met de 10.000e bezoeker-actie, maar zelfs na die 10.000e bezoeker (die ik direct aan het begin van week 6 haalde) bleef mijn bezoek abnormaal hoog. Helaas kan ik niet zien waar deze bezoeken vandaan komen (ben ik getipt in een andere Hyve? Sta ik in een mailing?). Wellicht is dat aardig als feature in de toekomst.

Overigens: het gemiddelde aantal bezoekers is ook interessant om te zien. De Alexa grafiek van Hyves doet vermoeden dat begin 2007 het gemiddelde aantal bezoeken erg zou groeien, maar dat zie ik niet terug in de gemiddelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like