Nieuw sociaal netwerk See you dance

En we hebben weer een nieuw sociaal netwerk: See you dance, gemaakt door de mannen achter het Internet Adres Boek, het Brabantse Freshheads (okok, er zit ook een Nijmegenaar in het team) en gericht op jongeren uit de dance-scene. In die zin heeft het nieuwe netwerk zware concurrentie van Partyflock, dat weliswaar meer een forum is, maar wel erg sterk is in de betreffende scene, en in mindere mate van Sugababes. Hyves is weliswaar gericht op entertainment en fun, maar is te breed.

Nu de sociale netwerken alsmaar groter worden, wordt het namelijk ook steeds interessanter kleinere, specifiek op een bijzondere doelgroep gerichte sociale netwerken te starten. Een internet-savvy groep als de dance-scene dus met relevante content bestoken (gratis VIP-kaarten, een overzichtelijke lijst events) en makkelijk relevante content laten delen (partypics en leuke reacties) is dan een slimme zet, zeker als je ook de VIP-leden nog eens gratis laat SMS-en via de site.

Ben dan ook erg benieuwd hoe See you dance zich gaat ontwikkelen en waar we meer relevante niche networks gaan zien en dan ook weer: hoe gaan kunnen de niche networks interessant blijven, blijven bestaan en ook: hoe kunnen we er voor zorgen dat de profielen-moeheid (het steeds maar weer aan moeten maken van een nieuw profiel bij verschillende sites) van consumenten enigzins beteugeld wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like