Nieuwe RSS feeds voor Cafe del Marketing / polle.net

Om een einde te maken aan de wildgroei van mijn RSS feeds is er samen met de restyling ook een restyling van de RSS feeds geweest. Alle feednamen gaan nu volgens het stramien http://feeds.feedburner.com/CafeDelMarketing/SPECIFIEKE-FEED. De enige ongewijzigde is de standaard RSS feed voor de berichten van Cafe del Marketing. Even aanpassen in je feedreader dus 🙂

Verder zijn er enkele feeds bijgekomen:

  • Random Thoughts: Twitter-en en Jaiku-en is natuurlijk helemaal de bom en geweldig hip. Daarom nu de berichten op beide platformen in een enkele feed;
  • Totaal: Inmiddels bouw ik nogal een waslijst aan verschillende feeds op; daarom nu een feed die zowel de laatste berichten, foto’s, presentaties als random thoughts (kortom alle content) van Cafe del Marketing in een enkele feed toont;
  • Lifelog: De eerste voorzichtige stappen als lifelogger zijn gezet. Ik ben er voor mezelf nog niet helemaal uit of ik daar gelukkiger van wordt en of ik wel de tijd/zin heb om te posten, maar het geeft me de kans berichten die ik niet kwijt kan op Cafe del Marketing ergens anders te plaatsen. Een experiment dus … dus wees een beetje lief 😉
  • Berichten elders en Reacties Elders bestonden al langer en geven respectievelijk een weergave van alle berichten die ik op andere blogs (als Marketingfacts, Mobielbreedband.nl en Secretaresseblog.nl) heb geplaatst en reacties die ik op berichten op andere blogs plaatste;

Voor het overzicht dus:

Alle feeds zijn zowel in links als in inhoud ook terug te vinden in de sidebar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like