To blog or not to blog, that’s the question (hype)


Maurits Fondse debuteert op de Businessblogmeeting, Petra maakte een ruwe versie en inmiddels gaat de gepolijste versie als een dolle de (Nederlandse en inmiddels ook internationale) blogosphere door. Nu dus een hit in de blogosphere (volg het via Marketingfacts), dat betekent dus waarschijnlijk maandagavond in het 8 uur journaal 😉 en een case bij menig aankomend seminar de komende periode …

Het feit dat het geheel zo gehypt wordt door bloggers zit me overigens niet helemaal lekker …

3 comments
  1. Hmmm … het hypen hadden ze beter kunnen timen. Vrijdagochtend (om de vrijdagmiddag ‘ik-ben-werk-zat-dus-ga-maar-filmpjes-doorsturen-acties mee te pakken) of maandag lijken me beter geschikt …

  2. Wat nu timen? Maurits meldt net na enen vanmiddag dat zijn video online staat en ik vond hem zo goed dat ik hem op MF plaatste. De rest volgt, de adrenaline stroomt en het wordt een uitdaging de video zoveel mogelijk door te plaatsen…Dat is het hele verhaal.
    Wat een gelul om over timing te praten bij een spontane aktie omdat we iets mooi vinden!

  3. Goede gedachte als het gaat om timing van plaatsing! Zeker in de blogosphere, waar de community doordeweeks happiger is als het gaat om plaatsen en lezen van blogs.

    Inderdaad grappig om te zien hoe de hele marketing kant van de blogosphere de video oppakt. Ben benieuwd hoe veel verder de video het in de overige media (niet-blogs dus) kan gaan schoppen. Persoonlijk denk ik niet zo heel ver …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like