Blogposts

BBQfacts: hele slechte Marketingfacts parodie?

By 02/08/2007 10 Comments

Via GeenRedactie kwam ik op BBQfacts, waarop Marketingfacts geparodieerd (?) wordt, inclusief bloggers, comments en Marco Derksen (Darco Merksen/Marko Derreksen). Alles duidelijk geinspireerd op de diverse posts over Marketingfacts op GeenStijl. Het nieuws komt van Bert Brussen (geregistreerd op naam flabber.nl – vergelijk SIDN flabber.nl en bbrussen.nl):

Eindelijk een site voor mensen die wel op de hoogte willen blijven van gelikt marketingnieuws. Eindelijk een site voor de ware heao-lullen onder ons. Eindelijk een site om vlekken van in je paarse broek te krijgen. Eindelijk een site voor mensen die weten wat het is om te moeten barbecuen voor het netwerken. Eindelijk een site met de allersaaiste statistieken, de droogste non-informatie en het oudste nieuws op het gebied van oeverloos gemierenneuk. Beslist humorvrij. Succes zeiljackjongens en slijtersmeisjes van BBQfacts.web-log.nl!!!!!

Vaste medewerkers van BBQfacts.web-log.nl: Schmelgje, Jailstorm, meisjemeternstigalchoholprobleem, DuPantalon, Wim Heitinga, Kasper “ikwildood” Katje, Floor Anders Floor, Merel Roze, Wim Heitinga (relcode 766453), Darco Merksen en De Enige Echte Wim Heitinga.

Moderators: Henk Blanken, Bugge en Thom Meens.

Humor, sarcasme en parodie zijn geniaal en ik denk dat de online marketing scene af en toe zeker een gezonde portie zelfspot en zelfkritiek kan gebruiken (en ook al toepast), maar dit is wel een zwakke parodie. Aan de andere kant inderdaad: als ze je parodieren stel je wat voor 🙂

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply