Cafe del Marketing weer up and running

En we zijn weer terug, up and running. Dank voor alle tips, telefoontjes, smsjes, direct messages en jullie geduld. Mijn excuses voor de lange off-time. Ik kreeg zelfstandig het blog niet aan de praat en had hulp nodig van Webnoise-webhosting‘s Jeroen Happel.

Door een stroomstoring gisteravond raakte de server van streek en een tabel in de database achter Cafe del Marketing een beetje van streek “Door toedoen van een stroomstoring in een transformatorhuis van het datacenter te Amsterdam, zijn de webservers van Webnoise Webhosting vanavond korte tijd niet bereikbaar geweest“. Inmiddels is alles weer gerepareerd en moet ik alleen nog enkele pagina’s zien terug te vinden.

En dat allemaal net op de dag dat Cafe del Marketing de hoogste positie ooit bereikt in zowel de Marcom 100 (52e) als de Marketing Blog 50 (13e). Ik hecht (net zoals alle andere bloggers die dat altijd om het hardst roepen) niet zo erg aan alle rankings (zie ook mijn eerdere post daar over), maar het is een mooie waardering. Dank allemaal voor het stemmen, subscriben, commenten en lezen.

We zijn dus weer volledig up en running 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like