Project voor Nike EMEA

Per direct begin ik aan een project voor Nike EMEA in Hilversum. Prettig in het kader van de studie (die eindelijk eens afgerond moet worden) en daarnaast ook prive en zakelijk interessant. Ik ben heel erg blij met de kans die ik van Niels en Mitch heb gekregen. Helaas mag ik niks zeggen over de exacte inhoud (al is het logisch dat ik niet het gras ga maaien, papier ga prikken of schoenzolen ga naaien).

Het geeft me wel ook een bloggersdilemma. Ik schrijf graag over Nike, maar wil voorkomen dat ik gedoe krijg bij Nike of in posts/discussies de schijn van partijdigheid/belangenverstrengeling wek. Vanaf heden dus ook even geen posts meer over Nike, Nike plus of andere gerelateerde zaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like