Vacature: Windows Live/MSN zoekt JR Product/Marketing Manager en Marketing Communicatie Manager

Als ik aardige vacatures zie in vorm/inhoud voor mezelf of lezers van Cafe del Marketing plaats ik ze graag door. Via Arnout Hemel werd ik gewezen op de volgende twee vacatures bij Windows Live/MSN:

  • JR Product/Marketing Manager (32 uur)
  • Marketing Communicatie Manager

JR Product/Marketing Manager (32 uur)

Functieomschrijving
In deze afwisselende rol ben je verantwoordelijk voor de volgende kerntaken binnen de marketingafdeling van Windows Live en MSN:

  • Search-relevantie verberen; het lokaal optimaliseren van de Live Search engine;
  • Marketing intelligence; product- en campagneanalyses en rapportages;
  • Marketing systems; plannen en coördineren van newsletters en banner campagnes;
  • Windows Live services-communicatie op het eigen netwerk;

We vragen
Je bent analytisch, hebt gevoel voor taal, hebt een passie voor online marketing communicatie en kan projectmatig werken. Je hebt zin om samen met anderen te bouwen aan complexe marketingactiviteiten. Je hebt 1 – 3 jaar ervaring.
We bieden
Een zeer uitdagende functie in een enthousiast team. Het tempo ligt hoog en de veranderingen gaan snel. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en groei.
Meer …
Zie ook http://www.microsoft.com/netherlands/msnederland/vacatures/msn_jrpmm.aspx.
Of mail Arnout Hemel.

Marketing Communicatie Manager

Als marketingcommunicatiemanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het management van de marketingcommunicatieactiviteiten die MSN-bezoekers en Windows Live-gebruikers in Nederland raken. Je bent verantwoordelijk voor de relatie met meer dan zes miljoen gebruikers. Je bepaalt de te volgen branding-strategie ten aanzien van MSN en Windows Live. Je werkt nauw samen met marketeers. Je coördineert marktonderzoek en gebruikt de resultaten bij het bepalen van de strategie. Je maakt resultaten meetbaar en inzichtelijk.
We vragen
Je werkt minimaal drie jaar in een vergelijkbare functie, bent creatief, innovatief, klantgericht, hebt lef en hebt passie voor het communicatievak. Je bent een pionier, een oorspronkelijk denker en weet van aanpakken, maar je bent geen solist. Je hebt zin om samen met anderen te bouwen aan complexe marketingstrategieën . Om daarin succesvol te zijn heb je aantoonbare ervaring met online marketingcommunicatie en/of marketingcommunicatie voor jongeren-brands.
We bieden
Een zeer uitdagende functie in een enthousiast team. Het tempo ligt hoog en de veranderingen gaan snel. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en groei. Elke dag voel je de dynamiek van de online markt en een bedrijf dat daarin voorop wil blijven lopen.
Meer …
Zie ook http://www.microsoft.com/netherlands/msnederland/vacatures/msn_mcm.aspx.
Of mail Arnout Hemel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Dik
Yes! I want to learn more

Don’t know Dik, but I digg it!

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″…