Inspiratie: 5000 Web 2.0 logo's in 333 seconden


(Via Read/WriteWeb) Naar aanleiding van mijn personal Web 2.0 Logocloud, 5000 Web 2.0 logo’s. Opvallend? Veel gekke namen, het ontbreken van de “e” (Flickr, Tumblr, etc.) en de felle kleurtjes. Bekend allemaal, maar wel weer leuk om te zien.

8 comments
 1. Hey Polle.. Hoe issie?

  Zin om een uitdaging aan te gaan?

  Ik zeg het logo.. bijvoorbeeld: mapwing

  Vertel jij op welke tijd (minuut en seconden) deze verschijnt. Haha.

  Hoe is 't met je verder? Leuk dat je even een mailtje stuurde!

 2. Interessant, vooral om te zien welke logo's je herkent of "wil" herkennen. herkenbare termen in logo's blijven meteen hangen.

 3. Beste Polle,
  Ik zag het stukje over het Holland logo op je Blog Ik ben de ontwerper Ton Giesbergen en jammer dat ik het nu pas zie maar bedankt. Kijk eens op mijn webstie daar staan nog veel meer bekende logos op http://www.dutchlogodesign.nl

  Groet Ton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like