Geniale Viral Le Coq Sportif: de Wake-Up Call

Le Coq Sportif geeft de nieuwe slogan “Wake Life” vorm met de viral “de Wake-up Call”: “Daarmee kun jij je vrienden of familie eens flink wakker laten schudden door een van onze celebs. Ze bellen mensen uit bed, regelen een date of zetten ze aan het sporten. Helemaal GRATIS.

Arie Koomen, Willie Wartaal en Fatima Moreira de Melo hebben elk een drietal standaard zinnen ingesproken die je kunt laten doorbellen naar een vriend/vriendin/kennis naar keuze. Via de strakke website vul je naam, 06 en mail in en verstuur je de boodschap. Via een strak vormgegeven bevestigingsmail krijg je nogmaals te zien wat je hebt verstuurd en word je aangemoedigd nogmaals een boodschap te sturen (erg sterk).

De standaard boodschappen zijn grappig, de drie celebs relevant (voor doelgroep 15-35) en aansprekend en Le Coq Sportif slaat een relevante brug naar de bestaande slogan. Tot slot verzamelt het bedrijf in rap tempo naam/06/email combinaties voor toekomstige acties. Enige jammere is dat de actie voor zover ik kan zien niet door wordt gezet naar andere Le Coq Sportif locaties als in de nieuwe BrandStore en op Hyves.

Goed werk!

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like