Gastles Web 2.0 en Recruitment 2.0 voor Fontys Hogeschool Communicatie


Woensdag 26 september geef ik een gastles aan een groep derde- en vierdejaars Communicatie studenten aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven over Web 2.0 en Recruitment 2.0. Basis voor mijn betoog is dat de meeste zaken die we nu zien en die nu succesvol zijn terug te voeren zijn op universele moverende redenen. Vervolgens een kort beeld van Web 2.0 en twee korte cases (Linde Lacht en Bas Gezelle).

De hele presentatie is volledig in de browser (Firefox natuurlijk) gemaakt overigens: Empressr voor de powerpoint/keynote, Flickr/Google Images voor de foto’s en de bronnen zijn vanzelfsprekend de geeigende blogs en mijn Del.icio.us account.

5 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like