Inspiratie: Friesche Vlag Breaker Strategie

Afgelopen weken ivm een studieproject verdiept in Friesche Vlag Breaker met als resultaat bovenstaande presentatie (vergelijk met rampzalige powerpoint Friesland Foods). Leuke markt, de zuivelmarkt en met name de markt ‘toegevoegde waarde zuivel’. Kernpunten uiteindelijke advies:

  • Laat propositie als tussendoortje en ‘versterkt de weerstand’ los en focus op convenience en gebruiksmomenten;
  • Laat TV los en focus meer op communitybuilding, Point of Sales en gebruiksmoment;
  • Onderzoek de mogelijkheden voor extra branded distributiepunten in de vorm van Vending Machines;
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
China policy
Yes! I want to learn more

China policies and throw-away laptops

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…