Vuistregels voor webcare en webrelations

Voor een presentatie stelden Gijsbregt en ik enkele vuistregels vast voor Webcare en Webrelations, die vervolgens op Marketingfacts van kritisch commentaar werden voorzien. Wat moet je wel/niet doen als je in het nieuwe web actief bent als individu of bedrijf?

Hieronder het uiteindelijke resultaat, dat ook te downloaden is van Scribd:

4 comments
  1. Je neemt het natuurlijk al een beetje mee in het niet publiceren van privé berichten, maar misschien nog iets explicieter: vertel niet zomaar over andere mensen.

    Jij vindt het zelf misschien niet erg om te vertellen dat Pietje en jij gisteren helemaaaal van de kaart waren van de drank, maar Pietje denkt misschien wel aan zijn toekomst.

    Een punt als “Vraag eerst toestemming aan andere mensen als je over hen wilt posten” zou er misschien nog wel in kunnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vanavond twitterborrel Tilburg

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…